Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Festivāla – konkursa „No baroka līdz rokam” finālā arī Tukuma 2.pamatskolas popgrupa „Bimini”

Noskaidroti Kurzemes reģiona vokāli instrumentālo ansambļu, instrumentālo kolektīvu un popgrupu festivāla – konkursa „No baroka līdz rokam” finālisti, starp kuriem ir arī Tukuma 2.pamatskolas popgrupa „Bimini”.

22. februārī Ventspils Valsts 1. ģimnāzijā un Ventspils Jaunrades namā visas dienas garumā norisinājās Latvijas izglītības iestāžu vokāli instrumentālo ansambļu, instrumentālo kolektīvu un popgrupu festivāla - konkursa „No baroka līdz rokam” Kurzemes reģiona atlases kārta.

Dalībnieku sniegumu vērtēja žūrija:

 Egils Šķetris - Valsts izglītības satura centra Interešu izglītības un tālākizglītības departamenta Interešu izglītības un audzināšanas darba nodaļas vecākais referents;

Jānis Grigalis - Valsts izglītības satura centra Mazo mūzikas kolektīvu ekspertu komisijas pārstāvis;

Zigmunds Žukovskis - Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas Mūzikas pedagoģijas nodaļas docents.

 

Konkursā piedalījās arī Tukuma 2. pamatskolas popgrupas „Bimini” (vidējā vecuma grupa), 5 kolektīvu konkurencē iegūstot 1.pakāpi un visaugstāko punktu skaitu, t.i. 43,49 punkti, un nodrošinot sev iespēju piedalīties konkursa finālā Rīgā aprīlī.

 

Paldies meitenēm Esterei Peipai, Paulai Žakaitei, Lilijai Ožetai, Lizetei Čivčišai, Montai Augulei, Maijai Erlatei un Karīnai Radziņai par ieguldīto darbu!

 

Vēlam veiksmi un panākumus valsts konkursā!

 

Sagatavoja:

Dace Perševica

Tukuma, Engures un Jaunpils novadu mūzikas skolotāju MA vadītāja

 

 

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd