Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Tukuma 2. vidusskolas 4.a klase Latvijas Jaunatnes čempionātā taku skriešanā 2017

15. aprīlī Ogres Zilajos kalnos tika atklāta taku skrējienu seriāla "Stirnu buks 2017" sezona. Pirmo reizi ši skrējienu seriāla vēsturē organizatori nolēmuši izaicināt uz sacensību skolu jauniešus, lai noskaidrotu Latvijas taku čempionus – ātrākos taku skrējējus Latvijas skolu jauniešu vidū, kā arī aktīvākās Latvijas mācību iestādes.

Plašāk:  "Stirnu buks 2017" un "Latvijas Jaunatnes čempionāts taku skriešanā 2017"

 

 

Izaicinājumu pieņēmuši arī Tukuma 2. vidusskolas 4. a klase skrējēji, kuri 15. aprīlī piedalījās "Latvijas Jaunatnes čempionātā taku skriešanā 2017" pirmajā posmā. Šī posmā distances garums bija 5,3 km. Labākos rezultātus šajā skrējienā U12S grupā sasniedza Arta Rinholde, kura ieguva 4. vietu 63 dalībnieču konkurencē, U12V grupā Kristers Zekunde, ieguva 31. vietu no 77 dalībniekiem. Skrējienā piedalījās 24 klases skolēni un arī klases audzinātaja Santa Šteinerte.

 

Palšāka informācija: Mūsu skolas 4.a klase Lieldienās ieskrien Ogres Zilo kalnu mežā!

 

Tukuma 2. vidusskolas 4. a klases skolēni kopīgi ar skolotāju un vecākiem ir nolēmuši piedalīties vēl divos čempionāta posmos: 29. jūlijā „Pokaiņu meža Stirnu buks” un 19. augustā „Milzkalna-Āžu kalna Stirnu buks”. Aicinām mums pievienoties arī citu skolu brašos skrējējus, jo nekas vēl nav nokavēts un ir iespēja iegūt godalgotas vietas "Latvijas Jaunatnes čempionātā taku skriešanā 2017".

 

 

 

Klases audzinātāja Santa Šteinerte saka lielu paldies vecākiem par finansiālu un morālu atbalstu, kā arī īpašs paldies tiem vecākiem, kuriem bija iespēja mazos skrejējus atbalstīt un viņiem līdzi just Ogrē. Paldies mūsu skolas skolotājām Vēsmai Kaņepei un Sanitai Birzniecei, kuras ir ne tikai 4.a klases skolēnu mammas, bet arī pašas ir aktīvas sportistes!

 

 

 

Sagatavoja

Santa Šteinerte

Tukuma 2. vidusskolas 4.a klases audzinātāja

Our website is protected by DMC Firewall!