Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Rodi prieku pasakā!

19. maijā Džūkstes pamatskolā notika Tukuma novada 1. klašu draudzības diena „Rodi prieku pasakā”. Bērnu čalas un smiekli piepildīja visu skolas pagalmu, jo uz draudzības dienas pasākumu bija ieradušies visaktīvākie un zinātkārākie pirmklasnieki un viņu skolotāji.

Pasākuma sākumā bērni saņēma ceļojuma kartes, kas aizveda ceļojumā pa 9 pasakām. Lai ceļojums būtu aizraujošāks un interesantāks, bērniem tika dota iespēja iesaistīties dažādās aktivitātēs pasaku ceļojuma pieturās -

darboties Ļaunās pamātes laboratorijā, palīdzēt Pelnrušķītei tikt uz balli, pabūt Pasaku mežā, ciemoties pie Naudas sievas un vēl un vēl, bet  pārējais, lai paliek noslēpums.

 

Arī skolotāji šajā dienā  aktīvi darbojās, kopā ar Džūkstes Pasaku muzeja darbiniekiem iestudējot 4 leļļu izrādes.

Draudzības dienas noslēgumā visi kopā gāja rotaļās un visi kopā arī pusdienoja. Gardum gardās pusdienas tika pasniegtas turpat - vispasakainākajā un noslēpumainākajā vietā – pieneņu pļavā.

 

Bija brīnišķīga diena. Bija prieks būt visiem kopā.

 Prieks, ka protam ne tikai sacensties mācībās un sportā, bet protam arī draudzēties, rast prieku pasakās, rotaļās, savstarpējās attiecībās. Arī tā var mācīties!

Paldies visiem ciemiņiem! Gaidīsim arī citu gadu!

 

 

 

Sagatavoja

Laimdota Lēruma

Džūkstes pamatskolas sākumskolas skolotāja

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd