Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Par godu Latvijas 99. dzimšanas dienai

18.novembrī visi kopā svinējām mūsu valsts, mūsu Latvijas 99.dzimšanas dienu, godinot to gan labiem darbiem un gaišām domām, gan dažādiem koncertiem un svinīgiem pasākumiem. Arī Tukuma pirmsskolas izglītības iestādē "Vālodzīte" mazie ķipari kopā ar audzinātājām svinēja Latvijas dzimšanas dienu.

 

 

16. novembrī bērni piedalījās pasākumā "Neba maize pati nāca",  izzinot stāstu par maizes ceļu no grauda līdz maizes kukulītim.

 

    

 

Pēc pasākuma "Vālodzīte" zālē lielāko grupiņu bērni devās izglītojošā ekskursijā uz Pastariņa muzeju. kur bērni kopā ar muzeja darbiniekiem apguva praktiski maizes cepšanas iemaņas. Lai gan maizes cepšana jau izsenis bijis grūts darbs, bērniem šī nodarbība sagādāja lielu prieku un gandarījumu, jo viņiem taču izdevās izcept īstus maizes kukulīšus, kurus varēja gan apmīļot, gan arī nogaršot.

   

 

17. novembris, pirmssvētku diena, pirmsskolas izglītības iestādē "Vālodzīte" iesākās ar svētku koncertu, kurā piedalījās visa kuplā vālodzēnu saime. Savukārt pēcpusdienas krēslā iestādes pagalms iemirdzējās svecīšu gaismiņās, jo vālodzēni bija sarīkojuši paši savu gaismas festivālu -  "Staro Vālodzīte!".

  

Un tas viss par godu mūsu mīļajai Latvijai.

 

 

Informāciju iesūtīja

Ieva Puhaļska

Tukuma PII "Vālodzīte" vadītājas vietniece izglītības jomā

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd