Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Tukuma, Engures un Jaunpils novadu jauno mākslinieku darbi AAS "Piejūra" 2018. gada kalendārā

Jau septīto gadu atkritumu apsaimniekošanas sabiedrība “Piejūra” rīkoja skolēnu zīmējumu konkursu, kura noslēgumā no labākajiem un tēmai atbilstošākajiem zīmējumiem  tika veidots sienas pārliekamais kalendārs. Šī gada konkursa tēma - “Mana pilsēta, novads gadalaikos”.

 

Konkursam kopumā tika iesūtīti 224 skolēnu zīmējumi no Tukuma, Engures, Jaunpils, Dundagas, Kandavas, Talsu, Rojas, Mērsraga novadu un Jūrmalas pilsētas izglītības iestādem.

Savos mākslas darbos bērni un jaunieši dažādās zīmēšanas un gleznošanas tehnikās atainoja iemīļotas un populāras savas pilsētas vai novada ēkas, vietas un ainavas.  

 

Konkursa žūrijai izvērtējot visus jauno mākslinieku darbus, AAS "Piejūra" ir izveidousi savu jauno 2018.gada sienas kalendāru.

Kalendāru skatīt šeit!

 

Kalendārā no Tukuma novada skolu iesūtītajiem darbiem būs redzami Sintijas Čebikinas un Kitijas Folkmanes (Tukuma 3. pamatskola), Lauras Čikstes un Zanes Sprēdes (Tukuma 2.vidusskola), kā arī Lanas Emīlijas Kondrātes un Jeļizavetas Ariko (Irlavas vidusskola) mākslas darbi.  Engures novadu kalendārā pārstāvēs Annas Marijas Vārpiņas un Karīnas Felzenbergas (Engures vidusskola), Esteres Blumbergas un Rinalda Grinberga (Milzkalnes sākumskola) un Santas Semjonovas (Lapmežciema pamatskola) zīmējumi. No Jaunpils novada kalendārā iekļauti Marijas Elvitas Tiļļas un Daigas Medveckas (Jaunpils vidusskola) mākslas darbi.

Vairāk lasi www.piejuraatkritumi.lv !

 

 

Paldies jaunajiem māksliniekiem par centību un viņu pedagogiem par atbalstu, kā arī paldies AAS "Piejūra" par interesanto konkursu!

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd