Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Jaunieši pulcējās Karjeras dienas “Atnāc un uzzini!” pasākumā

Šī gada 24. janvārī Tukuma 2. vidusskolā notika Karjeras diena “Atnāc un uzzini!” Tukuma, Engures, Jaunpils novadu skolu 8.-12. klašu skolēniem. Pasākumu apmeklēja 729 skolēni no 15 novadu skolām. Šādu pasākumu Tukuma 2.vidusskola sadarbībā ar Tukuma novada Izglītības pārvaldi organizē jau trešo reizi.

Karjeras dienā skolēniem tika piedāvātas iespējas gan nodarbībās klausīties dažādu izglītība iestāžu prezentācijas, gan apmeklēt izstādi, kurā skolu pārstāvji indivuāli katram interesentam atbildēja uz dažādiem

 

 

jautājumiem, kā arī piedalīties meistarklasēs, pašiem izmēģinot dažādus praktiskus darbus, un vērot videofilmas par izglītības un profesiju ieguvi.

 

Šajā dienā uz Tukumu bija atbraukuši 175 pārstāvji no  35 profesionālajām vidusskolām, koledžām, tehnikumiem, augstskolām un citām izglītības iestādēm, kuras piedāvā jauniešiem karjeras iespējas pēc pamatskolas vai vidusskolas beigšanas. Skolu pārstāvji pie mums bija ieradušies gan no Jūrmalas, Kandavas, Saldus, Kuldīgas un Jelgavas, gan arī no Rīgas, Ogres, Olaines Valmieras un Liepājas.

 

Pēc reģistrēšanās katram skolēnam bija iespēja apmeklēt 5 nodarbības – dzirdēt piecu izglītības iestāžu prezentācijas, kuras iepriekš paši jaunieši bija izvēlējušies atbilstoši savām interesēm un profesionālajiem nākotnes nodomiem.

 

Plašāk par karjeras dienas pasākumu "Atnāc un uzzini!" lasi ŠEIT!

 

Apskati - Karjeras dienas "Atnāc un uzzini!" galerija!

 

 

 

Sagatavoja

Karjeras dienas "Atnāc un uzzini!" koordinatore

Evita Korna - Opincāne

 

 

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!