Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Tukuma, Engures un Jaunpils novadu skolēnu datorgrafikas darbu konkursa „Strādājam Latvijai” rezultāti

Šogad skolēnu datorgrafikas konkursa galvenais mērķis bija pilnveidot skolēnu vispārējās un speciālās tehniskās zināšanas, veicināt konkursa dalībniekus izmantot plašās iespējas, ko sniedz mūsdienu modernās un daudzveidīgās tehnoloģijas. Konkursa dalībnieku uzdevums – izstrādāt radošu, interesantu, saistošu, mūsdienu interneta saturam atbilstošu darbu saviem vienaudžiem, kā arī bērniem, kuri vēl tikai apgūst pirmās interneta lietošanas iemaņas. Darba izpilde – moderni tehniski interneta vidē pieejami risinājumi – mājas lapa, spēle, aplikācija (viedierīcēm), blogs, video vai animācija, interaktīva viktorīna, digitāla prezentācija, buklets vai rokasgrāmata par tēmu “Strādājam Latvijai”.

 

Iepazīstoties ar darbiem, varam pārliecināties par dalībnieku bagāto fantāziju un radošo pieeju uzdevumu veikšanā. Konkursa dalībnieku darbus varat apskatīt rezultātu tabulā norādītajās interneta vietnēs. Lai gūtu priekšstatu par konkursa dalībnieku darba ideju, tabulā varat iepazīties ar darba aprakstu.

Konkursa darbus vērtēja žūrijas komisija, kuras sastāvā bija informātikas skolotāju metodiskās apvienības vadītājs Uģis Bērziņš, Tukuma novada Izglītības pārvaldes sekretāre Sanita Vegnere un Tukuma novada Izglītības pārvaldes izglītības darba vecākā speciāliste Agnese Matvejeva.

 

 

Tukuma, Engures un Jaunpils novadu skolēnu datorgrafikas darbu konkursa „Strādājam Latvijai” žūrijas kopvērtējums.

 

 

Tukuma novada Izglītības pārvaldes atzinības rakstus ieguvušie autori saņems saldas balvas un Tukuma novada Izglītības pārvaldes atzinības rakstus, pārējie konkursa dalībnieki saņems Tukuma novada Izglītības pārvaldes pateicības rakstus. Visi konkursa dalībnieki par piemiņu no Izglītības pārvaldes dāvanā saņems  dekoratīvus magnētiņus.

 

 

 

Paldies visiem dalībniekiem un pedagogiem!

 

 

 

Angelika Dembovska

Tukuma novada Izglītības pārvaldes

izglītības darba vecākā speciāliste

Tālr.: 63107274, mob.25433432

e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd