Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Pirmsskolas un 1.-2. klašu tautas deju kolektīvu kopkoncerta „Būšu liels” Lapmežciemā rezultāti

Katru gadu, laikā kad zemi klāj sniegs un sals kniebj degungalā, Tukuma, Engures un Jaunpils novadu mazākie dejotāji pulcējas Lapmežciema Tautas namā, lai piedalītos tautas deju kopkoncertā „Būšu liels”. Šogad koncerts notika 1.martā un tajā piedalījās divpadsmit  pirmsskolas un 1. - 2. klašu tautas deju kolektīvi.

 

 

Koncertā katrs deju kolektīvs dejoja pašu un skatītāju iemīļotas dejas, davājot visiem klātesošajiem pozitīvu enerģiju un dzīvesprieku. Ikkatra skatītāja sirdi piepildīja laime un mīlestība, lūkojoties mazo dejotāju spožajās ačtelēs un smaidīgajās sejiņās. 

 

Koncertā deju kolektīvu sniegumu vērtēja žūrija - Kadrija Mičule, Vineta Melne un Dainis Kauķis.  Saskaņā ar žūrijas  vērtējumu kolektīviem piešķirtas sekojošas pakāpes: žūrijas kopvērtējums.

 

 

Tukuma novada Izglītības pārvalde izsaka pateicību Lapmežciema pamatskolas direktoram Raimondam Arājam un Lapmežciema Tautas nama vadītājai Lailai Zacmanei par mazo dejotāju uzņemšanu un rūpēm visas dienas garumā. Paldies Engures novada Domei par gardo zemeņu saldējuma pārsteigumu, ko katrs dejotājs saņēma koncerta noslēgumā. Mazo dejotāju vārdā liels paldies skolas virtuves pavārēm, kuras katru gadu visus cienā ar gardu mannas biezputru.

 

 

Pirmsskolas un 1. - 2. klašu tautas deju kopkoncerta "Būšu liels" Lapmežciemā galerija.

 

 

 

Paldies koncerta koordinātorei Ritai Koroļovai par ieguldīto darbu!

Paldies visiem dejotājiem, kolektīvu skolotājiem un brīvprātīgajiem palīgiem!

 

 

 

 

 

Tukuma novada Izglītības pārvaldes

tautisko deju pulciņu pārraudzības metodiķe

Madara Augule

DMC Firewall is a Joomla Security extension!