Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Tukuma, Engures un Jaunpils novadu izglītības un kultūras iestāžu deju kolektīvu kopkoncerta „Zemgales bļoda” rezultāti

2018. gada 28. martā jau divdesmit trešo reizi Slampes Kultūras pilī pulcējās dejotāji no Tukuma, Engures un Jaunpils novadiem, lai sadejotu tautas deju kopkoncertā „Zemgales bļoda”.  Šajā reizē skatuves dēļus ar savu dejas prieku un enerģiju rībināja divpadsmit deju kolektīvi.  Dejotajās dejās varēja sajust to, cik ļoti visi esam noilgojušies pēc pavasara un jautrības. Katra deja bija dzīvesprieka, smaidu un lepnuma pilna.

 

Kopkoncertā deju kolektīvu uzstāšanos vērtēja žurijas komisija - bijusī Slampes vidusskolas tautas deju kolektīvu vadītāja Tatjana Marhileviča, Slampes Kultūras pils deju kolektīvu "Jumis"un "Namejs" vadītāja Gunta Krecere un ilggadēja Tukuma vidējās paaudzes tautas deju kolektīva "Svīta" dejotāja Baiba Jaroša.

 

Sakaņā ar žūrijas vērtējumu deju kolektīvi ieguva sekojošas pakāpes: žūrijas kopvērtējuma tabula.

 

 

Apskati tautas deju kolektīvu kopkoncerta "Zemgales bļoda" galeriju!

 

 

 

Tukuma novada Izglītības pārvalde izsaka pateicību par koncerta veiksmīgu organizēšanu Slampes Kultūras pils direktorei Ivonnai Bredovskai un Slampes Kultūras pils tautas deju kolektīva „Jumaliņa” vadītājai Madarai Ozoliņai.

 

 

Paldies visiem dejotājiem un deju skolotājiem!

Lai jūsu dejotprieks nerimst ne mirkli un dejas mīlestība aug plašumā!

 

 

 

 

Tukuma novada Izglītības pārvaldes

tautisko deju pulciņu pārraudzības metodiķe

Madara Augule

 

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd