Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Popgrupu, džeza ansambļu un vokāli instrumentālo ansambļu konkursa „No baroka līdz rokam” fināls

24. martā Latvijas Universitātē, Rīgā notika Latvijas izglītības iestāžu vokāli instrumentālo ansambļu, instrumentālo kolektīvu un popgrupu festivāla – konkursa „No baroka līdz rokam” fināls, kurā piedalījās kolektīvi, kas ieguva augstākos vērtējumus konkursa kultūrvēsturisko novadu kārtās un tika izvirzīti dalībai fināla konkursā.

 

Popgrupu, džeza ansambļu un vokāli instrumentālo ansambļu finālā Kurzemes kultūrvēsturisko novadu pārstāvēja Tukuma 2.pamatskolas popgrupas  „Bimini” vidējā grupa un vecākā grupa. Labāko Latvijas deviņu popgrupu konkurencē "Bimini" vidējās grupas dziedātāji ieguva 2.vietu.

 

 

Savukārt "Bimini" vecākās  grupas dziedātāji jau otro gadu pēc kārtas pierādīja savu dziedāt prasmi un ieguva 1.vietu savā vecuma grupā, dziedāšanā sacenšoties ar kolektīviem, kuriem ir daudz lielāka skatuves pieredze un sasniegumi.

 

Kā jau konkursā, popgrupu, džeza ansambļu un vokāli instrumentālo ansambļu priekšnesumus vērtēja kompetenta žūrija: dziedātāja un vokālā pedagoģe Ieva Sutugova, dziedātāja Kristīne Prauliņa un Rīgas Doma kora skolas izglītības programmas "Mūzika" (džeza mūzika) pasniedzējs Zigmunds Žukovskis.

 

 

Latvijas izglītības iestāžu vokāli instrumentālo ansambļu, instrumentālo kolektīvu un popgrupu festivāla – konkursa „No baroka līdz rokam” rezultāti (VISC)

 

 

 

Paldies dziedātajiem par ieguldīto darbu un izturību! Paldies vecākiem par atbalstu!

 

 

 

Sagatavoja:

Dace Perševica

Tukuma, Engures un Jaunpils novadu mūzikas skolotāju MA vadītāja

DMC Firewall is a Joomla Security extension!