Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Lielā Talka 2018 - 28. aprīlī!

Visā latvijā! Piedalies talkā! Rūpējies par vidi katru dienu!

Lielās talkas 2018 vadmotīvs - Mainām Latviju! Maināmies paši!

 

28.martā atklāja Lielās Talkas mēnesi, kad visā Latvijā īpaši gatavojas vides sakopšanai un labiekārtošanai. Šī gada Lielā Talka norisināsies 28.aprīlī vienlaicīgi visā Latvijā.

Vairāk par atklāšanas pasākumu lasi šeit!

 

Lielās Talkas organizētāji un atbalstītāji ir gandarīti, ka šis projekts katru gadu noris tik plaši un vienlaikus tajā iesaistās arvien vairāk un vairāk Latvijas iedzīvotāju. Projekts ieguvis valstisku nozīmi, un talkošana ir kļuvusi par neatņemamu mūsu valsts tradīciju. Projekta mērķis ir mudināt ne tikai vākt, tīrīt un sakopt, bet arī mainīt cilvēku domāšanu.

 

 

Lielajā Talkā aicināts piedalīties ikviens Tukuma novada iedzīvotājs, kuram rūp ilgtspējīga valsts attīstība un iespēja dzīvot tīrā, skaistā vidē! Plašāk par  Lielās Talkas norisi Tukuma novadā lasi šeit!

 

 

Tukuma pilsētas skolu Lielās Talkas vietas apskati šeit!

 

 

Ja esi gana uzņēmīgs, vēl līdz 20. aprīlim vari pieteikt savu talkas vietu reģistrējoties: www.talkas.lv/pieteikt-talku/

Ja nevēlies organizēt talku pats, izvēlies sev tuvāko novadu vai republikas pilsētu, aplūko tur reģistrētos talkas punktus un 28.aprīlī pievienojies kādai no reģistrētajām talkas vietām! 

 

Tāpat šogad visi Latvijas iedzīvotāji tiek aicināti balsot par “zaļu” Latviju, kas šogad iezīmē jaunu pavērsienu Lielās  Talkas attīstībā. Tā ietvaros ikviens, ieejot mājas lapā www.parzalulatviju.lv, var apliecināt savu gribu Latviju veidot kā “zaļu”, veselīgu un ilgtspējīgu valsti.

 

 

 

Lai mums visiem kopā darbīga Lielās Talkas diena!

 

 

 

 





 

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd