Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Latvijas 42. skolēnu zinātniskās pētniecības darbu konferences rezultāti

No 20. līdz 21. aprīlim Rīgā norisinājās Latvijas 42. skolēnu zinātniskās pētniecības darbu konferences 3. posms - valsts konference, kurā savus darbus kopumā prezentēja 798 skolēni no visas Latvijas. No Tukuma un Engures novadiem šajā konferencē piedalījās 29 skolēni pārstāvot Tukuma Raiņa ģimnāziju, Tukuma 2.vidusskolu, Tukuma Vakara un neklātienes vidusskolu, Zemgales vidusskolu un Engures vidusskolu.

 

 

Latvijas 42. skolēnu zinātniskās pētniecības darbu konferencē augstus rezultātus sasniedza Zemgales vidusskolas un Tukuma Raiņa ģimnāzijas jaunie zinātniski pētniecisko darbu autori. Zemgales vidusskolas 11. klases skolēnam Rolandam Ķiņķerim par darbu “Windows operētājsistēmas izpildāmā faila aizsargprogrammatūras izveide” (skolotāja Aleksandra Leimane) 1. pakāpes diploms un 11. klases skolniecēm Diānai Birnerei un Ksenijai Paulai Kleinhofai par darbu ”Gremošanas strongiļu izplatība Tukuma novada zirgaudzētavās” (skolotāja Sintija Valucka) 3.pakāpes diploms. Savukārt Tukuma Raiņa ģimnāzijas 11.a klases skolniecei Diānai Slavītei par darbu “Vācbaltiešu mākslinieka Ervina Volfeila atainotais Tukuma Brīvības laukums toreiz un tagad” (skolotāja Una Bērziņa) 2. pakāpes diploms.

 

Jāpiebilst arī, ka Rolands Ķinķeris tika uzaicināts 24. aprīlī uz  starptautisko pasākumu dalībnieku atlasi, kas norisināsies Valsts izglītības satura centrā.

 

 

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd