Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Digitālā konkursa „IT tehnoloģiju vēsture un attīstība” rezultāti

 

No 2018. gada 17. decembra līdz 2019. gada 15. februārim norisinās Tukuma, Engures un Jaunpils novadu skolēnu informācijas digitālā satura darbu konkurss „IT tehnoloģiju vēsture un attīstība”, kurā piedalās 20 dalībnieki no Džūkstes pamatskolas, Tukuma 2.pamatskolas, Tukuma novada internātpamatskolas, Tumes vidusskolas un Zemgales vidusskolas. 

 

 

Dalībnieki savus darbus veidojuši atbilstoši tēmai „IT tehnoloģiju vēsture un attīstība”, atspoguļojot informātikas un tehnoloģiju jomas vēsturi un tās attīstību. Darbi ikvienam interesentam līdz 15.februārim apskatāmi tiešsaistē.

 

 

 

Konkursam iesūtītos darbus vērtēja arī žūrijas komisija, kuras sastāvā bija SIA "Means" valdes loceklis Arnis Zaņģis, Tukuma novada Izglītības pārvaldes sekretāre Sanita Vegnere un Tukuma novada Izglītības pārvaldes izglītības darba vecākā speciāliste Angelika Dembovska.

 

Žūrijas kopvērtējums

 

 

Konkurss tika atklāts skaistajā Ziemassvētku laikā, kad notiek brīnumi. Ziemassvētku rūķi visiem konkursa dalībniekiem sarūpējuši dažādas noderīgas balviņas. Savukārt konkursa dalībnieki, kuru radošos darbus žūrija novērtēja ar atzinību, saņems saldas balvas, Tukuma novada Izglītības pārvaldes atzinības rakstus un dekoratīvus magnētiņus.

 

 

Paldies visiem dalībniekiem un pedagogiem!

 

 

Angelika Dembovska

Tukuma novada Izglītības pārvaldes

izglītības darba vecākā speciāliste

Tālr.: 63107274, mob.25433432

e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Our website is protected by DMC Firewall!