Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums 47. Starptautiskā bērnu mākslas konkursa „LIDICE 2019” valsts kārtas rezultāti

 

Ir noslēgusies 47. Starptautiskā bērnu mākslas konkursa "Lidice 2019" Latvijas kārta. Konkursam no 54 Latvijas novadiem un pilsētām kopā tika iesūtīti 943 darbi par tēmu "Ķīmija".

Konkursa Latvijas kārtā darbus vērtēja Valsts izglītības satura centra un Rīgas Interešu izglītības metodiskā centra izveidota žūrija, kuras priekšsēdētāja bija māksliniece, Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Grafikas kolekcijas glabātāja Valda Knāviņa.

 

 

Žūrijas komisijas sastāvā bija arī Rīgas Interešu izglītības metodiskā centra vizuāli plastiskās mākslas metodiķe Dagnija Ramane un vizuālās mākslas metodiķe Viva Dzene, Rīgas Bērnu un jauniešu centra „Daugmale” studijas „Mozaīka” vadītāja, Starptautiskā bērnu mākslas konkursa „Lidice” Čehijā žūrijas komisijas locekle Ilze Rimicāne un Līgatnes “Amatu mājas” vadītāja Areta Raudzepa.

 

Saskaņā ar konkursa žūrijas vērtējumu Latvijas kārtas laureātu izstādei tika izvirzīti 211 darbi.

Konkursa žūrijas kopvērtējuma tabula.

Laureātu darbu izstāde apskatāma Latvijas Universitātes Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā Jelgavas ielā 1, Rīgā no 2019.gada 4.februāra līdz 21.februārim. Šajā vietā 21. februārī plkst. 14.00 notiks arī svinīgs laureātu apbalvošanas pasākums.

 

47. Starptautiskā bērnu mākslas konkursa "Lidice 2019" Latvijas kārtai no Tukuma, Engures un Jaunpils novadiem kopā tika iesūtīti 57 darbi.

 

 

Apskati 47. Starptautiskā bērnu mākslas konkursa "Lidice 2019" 1. kārtas darbu fotogaleriju!

 

 

Starp Latvijas kārtas laureātiem, kuru darbi tālāk tiks nosūtīti uz konkursa 3. kārtu Čehijā, arī 18 mūsu novadu jauno mākslinieku darbi.

 

47. Starptautiskā bērnu mākslas konkursa "Lidice 2019" Latvijas kārtas laureāti no Tukuma, Engures un Jaunpils novadiem

 

 

Sveicam ar izciliem rezultātiem mūsu novadu laureātus un pedagogus!

 

 

Tukuma novada Izglītības pārvaldes

 izglītības darba vecākā speciāliste Angelika Dembovska

mob.tālr. 25433432

Our website is protected by DMC Firewall!