Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Noslēdzies projekts “JUP: jaunietis – uzņēmējs – pašvaldība”

No 2018. gada jūnija līdz 2019. gada maija beigām Tukuma novada Izglītības pārvalde īstenoja projektu “JUP: jaunietis – uzņēmējs – pašvaldība” ar mērķi veicināt dialogu starp uzņēmējiem un pašvaldību, lai sniegtu iespēju jauniešiem (skolēniem) iegūt praktiskās iemaņas un zināšanas uzņēmumu vidē un pavērtu iespēju strādāt vasaras periodā.

Projekts bija plānots kā pilotprojekts uz kura pieredzi balstoties, pašvaldībā tiktu ieviesta ikgadēja programma ar tādu pašu mērķi.

 

Projektā pieteicās 14 Tukuma novadā esošie uzņēmumi un vairāk kā 20 jaunieši. Projekta galvenās aktivitātes bija tikšanās ar uzņēmējiem un viņu iepazīstināšana ar projekta mērķi un aktivitātēm, rudenī notika projektā iesaistīto jauniešu apmācības un no janvāra līdz maijam jauniešu praktiskā darbošanās uzņēmumos. Praktiskās darbošanās laikā notika kopīga projekta vidus posma izvērtēšanas tikšanās. Minētajā periodā jaunieši saņēma projektā iesaistīto mentoru atbalstu.

 

03 15.maijs          07 15.maijs

 

 

Projektu noslēdza 14 jaunieši, kas praktisko pieredzi ieguva uzņēmumos SIA "Dekšņi", SIA “Alante”, SIA “AM13” (Andrii Art), AS “Kesko Senukai Latvia”, SIA “Partner Broker, SIA “Novadu ziņas”, SIA "Tukuma Slimnīca", AS “Citadele banka”, SIA "Kopideja", AS “KOMFORTS INDUSTRIES”, IKU “Eduards” un SIA ,,Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs'' Tukuma konsultāciju birojs.

 

 

Plašāk par projektu "JUP: Jaunietis - uzņēmējs - pašvaldība" lasi www.tukumajauniesucentrs.lv

 

 

 

Projekts tika īstenots ar Izglītības un Zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2018. gadam valsts budžeta finansējumu.

 

 

Tveršana

Projekta īstenotāji izsaka pateicību visiem, kas iesaistījās projekta realizēšanā.

 

 

 

Ieva Upesleja 

Tukuma novada Izglītības pārvaldes

jaunatnes lietu speciāliste

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd