Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Pasniegtas naudas balvas Tukuma novada skolēniem un skolotājiem par sasniegumiem mācībās 2018./2019. mācību gadā

IMG 20190531 175828 00000002Nekas nav neiespējams, nekas nav apsolīts.

Šī diena pieder Tev…

Mums pieder tik daudz, bet mēs gribam vairāk.

Aiz apvāršņa skriet arvien tālāk, tālāk, jo sapņiem nav beigu.

Mums pieder tik daudz, bet mēs gribam vairāk.

Šī diena ir kas vairāk par visām pārējām, kas būs.

 

31. maijā plkst. 18.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā notika Tukuma novada Izglītības pārvaldes rīkotā svinīgā pieņemšana pie Tukuma novada Domes priekšsēdētāja – svinīga skolēnu un pedagogu apbalvošana par sasniegumiem mācībās 2018./ 2019. mācību gadā.

 

 

Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans un Tukuma novada Izglītības pārvaldes vārdā tās vadītājs Normunds Rečs kā ik gadu pateicās gan drosmīgajiem un talantīgajiem jauniešiem, gan viņu atbalstam – skolotājiem un ģimenēm, kuri mudina mācīties un tiekties pēc uzvarām. Tāpat, lai teiktu paldies arī skolām, kurās jaunieši var mācīties un pilnveidoties. Lai visi kopā atskatītos uz 2018./2019. mācību gadā paveikto, lai cildinātu izcilību, pasniedzot naudas balvas gan skolēniem, gan viņu pedagogiem.

 

Šajā reizē visus aicinājām atmiņu ceļojumā, kurā apceļojām krāsainās un skanīgās mākslas virsotnes, devāmies garās pastaigās pa ciparu un figūru ielejām, metāmies visdziļākajās zinātnes dzīlēs, šķērsojām viszaļākos līdzenumus. Visi kopā veidojām nu jau aizgājušā mācību gada ceļojuma albūmu, tajā katram atzīmējot savu visaugstāko virsotni.

 

Šogad apbalvošanas pasākums kopā pulcēja 94 skolēnus, kuri saņēmuši augstu individuālu novērtējumu valsts un reģiona mācību priekšmetu olimpiādēs, konkursos, skolēnu zinātniskās pētniecības darbu konferencēs, sporta sacensībās no Tukuma novada Džūkstes, Irlavas un Pūres pamatskolām, no Tukuma E.Birznieka – Upīša 1.pamatskolas, Tukuma 2.pamatskolas, Tukuma 3.pamatskolas un Tukuma novada internātpamatskolas, no Zemgales vidusskolas, Tukuma  2.vidusskolas, Tukuma Raiņa ģimnāzijas, Tukuma Mākslas skolas, Tukuma Mūzikas skolas un Tukuma Sporta skolas.

21 no šiem skolēniem ar izcilām un teicamām sekmēm šajā mācību gadā absolvēja pamatskolu – Deina Pavāre un Arvis Kalniņš no Irlavas pamatskolas, Elīna Šīmane, Odrija Kronberga un Raivis Neilands no Pūres pamatskolas, Madara Muča no Tukuma 3.pamatskolas, Elizabete Bičuša, Karīna Radziņa, Klinta Roķe, Larina Obeide, Lauma Anmane, Laura Kristiāna Vičmane, Monta Augule, Rūta Siliņa un Sanija Buta no Tukuma 2.pamatskolas, Ričards Helmanis un Daniels Mīļais no Tukuma 2.vidusskolas, Helēna Anna Dzērvāne, Reina Paula Kreicberga, Sandra Kadiķe un Signe Brilte no Tukuma Raiņa ģimnāzijas -,  un 15 skolēni ar izcilām un teicamām sekmēm absolvēja vidusskolu – Eva Jūlija Lēnerte no Tukuma 2.vidusskolas, Andreta Zablovska, Laura Lasmane, Signe Petrova, Kristiāns Jakubovskis un Oskars Malafajs no Zemgales vidusskolas, Natālija Pletčere, Melisa Votinova, Marta Anna Markovska, Laura Laurita Ķergalve, Elza Anastasija Vasermane, Austra Podniece, Artūrs Normunds Semkovskis, Artūrs Šuspāns un Atis Ozols no Tukuma Raiņa ģimnāzijas.

 

Tāpat apbalvojumus saņēma 82 skolēni, kas šajā mācību gadā izcilus rezultātus sasnieguši komandu sastāvos – Tukuma E.Birznieka – Upīša 1.pamatskolas 4.-5. klašu futbola komanda, Tukuma Raiņa ģimnāzijas 7.-9. klašu un 10.-12.klašu futbola komandas, Tukuma Sporta skolas U-12 basketbola komanda, U-10, U-11, U-12 futbola komandas, kā arī Tukuma Mūzikas skolas komanda.  Pasākumā paldies tika teikts arī 49 pedagogiem, kuri ar savām zināšanām un darbu visu šo mācību gadu palīdzējuši bērniem un jauniešiem sagatavoties, lai tiektos pēc izcilības.

 

 

Ar pilnu apbalvoto skolēnu un skolotāju sarakstu vari iepazīties www.tip.edu.lv

 

 

Pasākumā ar muzikāliem priekšnesumiem uzstājās Tukuma 2.pamatskolas popgrupas “Bimini” jaunākā grupa – Kate Kļaviņa, Henrieta Antone, Angelika Freimane, Emīlija Šmita, Nora Dobele un Elza Poga-, vidējā grupa – Krista Kundziņa, Adele Zvaigzne, Anete Brauere, Signe Arstanova, Felicita Upacere, Paula Ozoliņa un  Madris un Lizete Čivčiši-, un vecākā grupa – Dāvis Penders, Monta Augule, Lilija Ožetea, Angelina Jete Funka, Ketija Elīza Cinovska, Karīna Radziņa, Santa Kurka un Paula Rebeka Žakaite. “Bimini” vadītāja Dace Perševica.

 

Savukārt nobeigumā ar brīnumiem visus skolēnus, pedagogus un pārējos klātesošos iepriecināja un pārsteidza iluzionists Edžus.

 

Katru dienu skolēni kopā ar saviem pedagogiem mācās iepazīt pasauli, atklāj vēl nezināmo, apgūst arvien jaunas un sarežģītas lietas. Savu pedagogu atbalstīti, jaunieši ir drosmīgi, zinātkāri un dedzīgi ceļotāji, izmantojot savas zināšanas, dodas tālāk un tālāk, piedzīvo vēl nebijušo, sasniedz iecerēto un gūst panākumus. Kopā viņi ir lieliska komanda.

Ceļojums ir piedzīvojums, kas piepilda ikviena dzīvi skaistām emocijām, lieliskiem fotomirkļiem, sniedz jaunas atziņas un pieredzi, izglīto. Ikviens ceļojums ir piedzīvojums, kas ļauj noticēt brīnumiem.

 

 

 

Paldies gan jauniešiem, gan pedagogiem par aizrautību! Paldies skolām par plašajām iespējām!

 

 

 

Agnese Matvejeva

Tukuma novada Izglītības pārvaldes

izglītības darba vecākā speciāliste

 

 

Our website is protected by DMC Firewall!