Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Iespēja pieteikties uz vienreizēju pabalstu bērnu ēdināšanai

EDINASANA MAIJS 200Tukuma novada Domes deputāti 29.aprīļa Domes sēdē nolēma turpināt piešķirt 15,00 EUR lielu vienreizēju pabalstu bērnu ēdināšanai uz izsludināto ārkārtējās situācijas laiku no 15.aprīļa līdz 12.maijam. Deputāti arī lēma, ka gadījumā, ja ārkārtējā situācija valstī tiks pagarināta, par periodu no 13.maija līdz mācību gada beigām 29.maijam bērnu vecāki varēs saņemt vēl 7 EUR par katru bērnu. 

 

Pabalsts tiek piešķirts par bērnu, kura dzīvesvieta deklarēta Tukuma novada pašvaldības administratīvajā teritorijā, un kurš ir vecumā no 18 mēnešiem līdz 7 gadiem vai ir vecumā no 7 līdz 19 gadiem un ir kādas izglītības iestādes izglītojamais neatkarīgi no izglītības ieguves formas vai vietas.

 

Tukuma novada speciālās izglītības iestādes izglītojamajiem tiks piegādātas pārtikas pakas, jo šāds nosacījums ir paredzēts Ministru kabineta rīkojumā. Šie bērni nevarēs pretendēt uz naudas pabalstu.

 

 

Lai saņemtu pabalstu bērna likumiskais pārstāvis līdz 2020.gada 12.maijam iesniedz vienu iesniegumu (pielikumā) par visiem ģimenē esošajiem bērniem, kas atbilst lēmumā noteiktajam atbalstam:

 

- ja bērns mācās Tukuma novada pašvaldības skolā, iesniegumu iesūta, izmantojot E-klases vai Mykoob sistēmas, kurās reģistrējoties iesniegums derīgs bez paraksta;

 

- ja bērns apmeklē Tukuma novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādi, iesniegumu iesniedz papīra formā (parakstītu), ievietojot to pirmsskolas pasta kastītē;

 

- ja bērns neapmeklē Tukuma novada pašvaldības pirmsskolu vai mācās kādas citas pašvaldības izglītības iestādē neatkarīgi no izglītības ieguves formas, iesniegumu iesniedz papīra formā (parakstītu) Tukuma novada Izglītības pārvaldē, ievietojot pastkastītē Šēseles ielā 3, Tukumā, vai nosūta parakstītu ar drošu elektronisko parakstu uz Tukuma novada Izglītības pārvaldes e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

 

Iesnieguma veidlapa

 

Iesniegumi tiek pieņemti līdz 2020.gada 12.maija plkst.23.59. Vēlāk saņemtie iesniegumi tiek uzskatīti par nederīgiem.

 

Iesniegumu var iesniegt par visiem ģimenē esošajiem bērniem, iesniedzot to iestādē, kurā mācās vecākais no bērniem.

 

Vienreizējo pabalstu bērnu ēdināšanai plānots izmaksāt apmēram 6000 bērniem.

 

Par atbalstu bērniem, kuri deklarēti citā pašvaldībā, interesēties attiecīgajā pašvaldībā.

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!