Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Pieaugušo tālākizglītības centrs ( PTC) rīko Punktiņmandalu spoguļu radīšanas meistarklasi

Radi pati/-s  savu Punktiņmandalu spoguli!

 

- Mandalu radīšana mani nomierina, sakārto domas, dod risinājumus un saliek nākotnes plānus.

- Mandala, sākot jau ar krāsu jaukšanu un kompozīcijas izveidošanu galvā, līdz pat vienmērīgai punktiņu likšanai, rada viegluma sajūtu un atslēdz no ikdienas, lai uz mirkli varētu padzīvoties savā “Brīnumzemē”.

- Mandalošanas laikā var ieklausīties sevī un sajust savas patiesās sajūtas un vēlmes. Mandala reāli dziedina un savieno apzināto un neapzināto. Tad, kad saproti savu spēku un savu vājumu, tu pārstāj baidīties, iestājas harmonija un pieņemšana.

Lai dalītos ar savu redzējumu par mandalu radīšanu aicinām 19. maijā uz meistarklasi Kandavā, Pieaugušo Tālākizglītības centra telpās Zīļu iela 2, kurā ar gaišām domām, siltām sajūtām, radošu pieeju krāsām un punktiņiem radīsim katra savu Spēka spoguli.

Process būs ļoti dziļš un intensīvs. Katram mandala taps savā tempā, ar saviem uzstādījumiem un saviem iekšējiem procesiem.

Spoguļa rāmja izmērs ir 63 cm diametrā.

 

Mandalas varēsi papildināt ar maziem spogulīšiem, vienu lielu spoguli mandaliņas vidū, briljantiņiem vai kādiem citiem elementiem.

Visi nepieciešamie materiāli būs nodrošināti. Dalības maksa 80.00 Eur.

Lai process būtu dziļāks, tikšanās reizē pasniedzēja Baiba Balode dalīsies ar apgūtajām zināšanām Maiju kalendārā, Numeroloģijā, Taro.

 

Alise Šmēla

Pieaugušo tālākizglītības centra vadītāja

Mob. 28683559

Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Our website is protected by DMC Firewall!