Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Festivāls "Iestudējums dejā - Apburtā karaļvalsts" apvieno Tukuma novada sākumskolu skolēnus

Šodien, 16. aprīlī, Slampes Kultūras pilī, bija iespēja piedzīvot Tukuma novada sākumskolas skolēnu festivālu "Iestudējums dejā - Apburtā karaļvalsts". Tukuma novada skolas, izvēloties dažādas deju tēmas, piemēram, "Princeses dzimšanas diena", "Pirātu uzbrukums" vai "Apburtais mežs" un apvienojot priekšnesumus, radīja stāstu par apburto mežu, kurā dzīvo princese, notiek pirātu uzbrukums un tiek svinēti svētki pils galmā. Šī daudzveidība atspoguļoja skolēnu radošumu un iztēli, radot priekšnesumus, kas bija gan aizraujoši, gan iedvesmojoši.

Pasākumā dalību ņēma Tukuma novada izglītības iestādes (Tukuma 3.pamatskola ,Tukuma E.Birznieka-Upīša 1.pamatskola, Engures vidusskola, Kandavas Reģionālā pamatskola, Cēres pamatskola, Pūres pamatskola, Sēmes sākumskola un Zemītes sākumskola), apvienojot spēkus, lai veicinātu bērnu talantu, prasmju un spēju attīstību, sekmētu pieredzes apmaiņu un sniegtu iespēju skolēniem piedalīties kultūras procesu veidošanā.

Pateicība skolotājām Laurai Meijerei-Raģei, Ingai Orbidānei, Ingai Dreimanei, Evitai Švarcai, Leldei Kurpniecei, Ingai Kļaviņai-Zariņai,Madarai Godinai-Eihmanei un Olitai Tutiņai, par ieguldījumu skolēnu sagatavošanā.

Festivāla "Iestudējums dejā - Apburtā karaļvalsts" ne tikai atklāja bērnu talantus un veicināja pieredzes apmaiņu, bet arī radīja neaizmirstamus brīžus gan dalībniekiem, gan skatītājiem. Tas bija burvīgs ceļojums dejās un teātra pasaulē, atstājot mums atmiņā košus un aizraujošus mirkļus, kas piepildīti ar bērnu neizsīkstošo enerģiju un dzirkstošu radošumu.

Vineta Logina,  Tukuma novada sākumskolas jomas skolotāju MA līderis

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto 11

Foto 12

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!