Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Jaunumi Raksts Tautas deja 2017./2018. mācību gadā

Deju kolektīvu interešu izglītības pulciņi 2017./2018. m.g.

 

Informācija:

 

Nolikumi:

Tukuma, Engures un Jaunpils novadu izglītības un kultūras iestāžu deju kolektīvu kopkoncerta „Trakā kaza” (26.01.2018.) nolikums,

Pieteikums

 

Tukuma, Engures un Jaunpils novadu izglītības un kultūras iestāžu deju kolektīvu kopkoncerta „Būšu liels” (01.03.2018.) nolikums.

Pieteikums

 

Tukuma, Engures un Jaunpils novadu izglītības un kultūras iestāžu deju kolektīvu kopkoncerta „Zemgales bļoda” (28.03.2018.) nolikums.

Pieteikums

 

Tukuma, Engures un Jaunpils novadu izglītības un kultūras iestāžu deju kolektīvu kopkoncerta „Mēs Latvijai” (12.04.2018.) nolikums.

Pieteikums

 

Tukuma, Engures un Jaunpils novadu izglītības un kultūras iestāžu deju kolektīvu kopkoncerta „Danču spēles” (20.04.2018.) nolikums.

Pieteikums

 

Tukuma, Engures un Jaunpils novadu izglītības un kultūras iestāžu deju kolektīvu kopkoncerta „Maija palēciens” (17.05.2018.) nolikums.

Pielikums

 

Rezultāti:

Tukuma, Engures un Jaunpils novadu izglītības un kultūras iestāžu deju kolektīvu kopkoncerta „Maija palēciens” žūrijas kopvērtējums.

Plašāk lasi šeit!

 

Tukuma, Engures un Jaunpils novadu izglītības un kultūras iestāžu deju kolektīvu kopkoncerta „Trakā kaza” žūrijas kopvērtējums.

Plašāk lasi šeit!

 

Tukuma, Engures un Jaunpils novadu izglītības un kultūras iestāžu deju kolektīvu kopkoncerta „Būšu liels” žūrijas kopvērtējums.

Plašāk lasi šeit!

 

Tukuma, Engures un Jaunpils novadu izglītības un kultūras iestāžu deju kolektīvu kopkoncerta „Zemgales bļoda” žūrijas kopvērtējums.

Plašāk lasi šeit!

 

Tukuma, Engures un Jaunpils novadu izglītības un kultūras iestāžu deju kolektīvu kopkoncerta „Mēs Latvijai” žūrijas kopvērtējums

Plašāk lasi šeit!

 

Tukuma, Engures un Jaunpils novadu izglītības un kultūras iestāžu deju kolektīvu kopkoncerta „Danču spēles” žūrijas kopvērtējums.

Plašška lasi šeit!

DMC Firewall is a Joomla Security extension!